me

me

Sunday, May 27, 2012

District 11 Spring Soccer CHAMPIONS


Let's Go Whitehall!!<3

Elieli, voitettiin, noh suomennan sen nyt aluemestaruudeks, torstaina kouluvihollista Parkland'ia vastaan 2-1 jatkoajalla! Oli kyll' niin jännittävä peli että huh-huh. :D Eli btw eka kerta koulun hisotrias ku tyttöjen futisjoukkue voitti aluemestaruuden, joten olin tekees historiaa, plus se matsi tuli TVstä täälä, joten käväsin myös telkus (y) :p

Voittamalla päästiin states turnaukseen, eli päästään pelaamaan osavaltion mestaruudesta, tai no ainaki mahdollisuus. Ens keskiviikkona alkaa se sitte. :))

Huomenna ei oo koulua, joku ihme Memorial Day. Kanallinen vapaapv, noh, käy mulle. Tosin harkat aamulla, että ei voi nukkua koko päivää.. :/ Mutta anyway, ei tarttee mennä kouluun x)

Mullahan koulua jäljellä enää ens viikko plus sitte mannantai on vielä normipäivä, sen jälkeen enää 2pv loppukokeita ja sitte kaks epäpakollista päivää ja sitte virallisesti lomalla!! Sen jälkeen enää pari viikkoa ja Suomeen, en jaksais odottaa että nään kaikkia teitä ihania ihmisiä sielä, joita ymmärrän ja sielä ei oo nii paloo jtn pirun draamaa, ja kuristan jokaikisen joka yrittää tehä draamaa siellä silläaikaa ku oon sielä! :D Just kiddin', maybe.

Love ya all!

Ps. WE FREAKIN' WON THE DISTRICT'S'!!<3

No comments:

Post a Comment