me

me

Saturday, March 10, 2012

Dunno about you, but here it feels like spring!

Heissan,
täälä taas. :) Aurinko meinaa paistaa joka pv ja torstaina meillä oli 70F eli öö noin 20 astetta arvelisin. Oli muuten läkähdyttävän kuuma treenata, joka pv ollu kauhee tuuli ja just sillon päätti sitte olla tuulematta? Noh, en kyll valita kuumuutta. :D



Eli tällä viikollahan mulla alka futis niinku oikeesti (virallisesti). Eli meil on oka pv heti koulun jälkee 2h harkat. Huh. Kuulostaa kyll aika paljolt ku sen noin pistää. Lauantai harkat peruttiin tältäviikolta, mikä on kyl hyvä, menee hetki tottua näin kovaan rytmiin. Hyvä ku aamusin nousee sänystä nii saa kyll ontua sellasen 15min ennenku lihakset vertyy sen verran että ei tarttee voihkasta joka askeleella. :D Pääsin muuten Varsityyn, ja koska epäilen teijän tietämystä HS urheilusta, eli oikeestaan joka lajis on Varsity ja JV (Junior Varsity) joukkueet, ja voi varmaan päätellä JV on se heikompi, eli oli kyll ilonen, koska nää on tääl kyll hyvii, varsinki yksilö tasolla. Ja vaikken osaa selittää sitä, mut nää pelaa, liikkuu ja sijottuu eri tavalla ku me.
Vaikka just ajattelis ettei puhuminen kentällä pts olla mikään ongelma, ku kumminki yleensä puhutaan vaan sanoilla, ei lauseilla, mutta mä oon kyll ollu aika hiljanen. "Here" ei tuu mitenkään ulos mun suusta, niin on täytyny oppia kaikkien nimet että voi ees kutsuu palloa. Mut eiköhän se täst.

Eipä täs oo paljoo muuta ehtiny ny tekeen ku pelaan, ens viikolla meillä on PSSA koulus joka no siis jonkimoinen osavaltion tasotesti. Sitä ei voi feilata, mutta olis kyll hyvä saada hyvät pisteet, siinä testataan lukeminen, kirjottaminen, matikka ja luonnontieteet. Tiiän nyt jo etten tuu onnistumaan l-tieteis, hah, hyvä ku osaisin bilsaa ees SUOMEKS. Kiitos melkosen turhat blisantunnit Variskal, tehtiinkö me yhtään mitään siä? :p

Hehheh, 2vk enää että THG tulee leffoihin, voi damit oisin kyll halunnu nähä sen sun kaa Essi! Noh, enköhän mä jonku saa menemään mun kaa sinne, mut kukaan ei oo nii fani kyll, damit.

1 comment: