me

me

Saturday, February 18, 2012

Long time no see?

Huh, en oo tainnu päivitellä kolmeen viikkoon. Noh käyn ihan pikasesti läpi mitä täs on tapahtunu..

Eli siis mun toka semester on ihan mukava, matikka on helppoa samoin ohjelmointi missä on itseasiass ihan hauskaa vaikka opettaja on kuolettavan tylsä. Liikka on ok tällä hetkellä, lenttis oli ekana ja se oli ihan jees ku oli tyttö-poika joukkueet, nyt meil on uintia ja joo, ei oo mun suosikki juttu. Ainaki se on sentäs rennompaa tääl ku meil Suomes. Terveystieto on noh, terveytietoa, vaikeempaa ja työläämpää mutta eipä siinä muuta. Historia, social, on hauskaa me vaan jutellaan yleensä koko tunti ja ollaan kyll niin off-topic että välillä ihmettelee kuinka me sinne eksyttiin. Sillä opettajalla on kyl parhaat tarinat :D

Futis harkathan täs nyt on pyöriny tiistaisin ja lauantaisin, tänään oli viimenen kerta ennenku kunnon kausi alkaa. Eli kausi alkaa virallisesti 5. maaliskuuta, ja meillä on siis harkat joka pv koulun heti koulun jälkeen. Harkataan vissin ulkona enimmäkseen, ja se on ihan ok, tänäänki harkois mentiin melkeen kaikki shortseil ja t-paidoil, ulkona oli joku 10 C plussaa, ainut oli että vähä tuuli. Mutta joo, täällä ei ees tajua että on helmikuu.

Eipä täs paljo muuta tuu mieleen, nyt on just "presidential weekend" eli meil oli perjantai vapaa, samoin maanantai tulee olemaan, eli meil on 4pv viikonloppu, aika ihana. Mutta meillähän ei oo mtn hiihtolomaks kutsuttua, eli tää on vähä niinku se.

Mutta eipä täs paljo muuta, yrittäkää kestää jos sielä on kylmä :p<3

No comments:

Post a Comment