me

me

Thursday, August 25, 2011

Little girl in the big, big world

Jepulis, eli sain viimeinkin tän blogin luotua, toivottavasti tulee tänne jotain kirjoteltuaki.. ((:

Eli mitäs mulle kuuluu..
Ikävä ikävä IKÄVÄ mun rakkaita porukoitani <33 Voi olisittepa te tääl, meinaa mitä iloo siitä että on valtavat shoppailumahdollisuudet, ku ei oo ketään (ei pahalla äiti..) kenen kaa shoppailla?! Njooh, eli en oo viel löytäny ketään keheen tutustua.. ;o Mut eiköhän se tästä, meinaa koulun alkuun on enää 11 päivää(!!) ja siel varmaan tulee tutustuttua täkäläisiin.. :))

Oi, ja teillä ei oo AAVISTUSTAKAAN kuinka teidän pitäs arvostaa suomalaista leipää! :D Tää täälä ei oo mistään kotosin, ja jopa haisee pahalle vaikka olis ihan just uunista tullutta.. ;o Ikävä lindskileipii! ;)<3

Mitäs muuta, hmm, no NYC tuli tietty katsastettua, ja ollaan vähä lenkkeilty lähiseudun puistoissa, kiipeilty läheisellä vuorella jossa on kans laskettelupaikka sit ku tulee talvi.. Mutta Citystä viel sen verran, että siitä ei voi kertoo sanoilla (muutaku ehkä Rosa, seku tuntuu osaavan kuvata mitä vaa..<3) mutta siis se on.. iso. Sitä vaan ei voi tajuu jos ei käy siel ite, ja rahan kuluttaminen ei siel oo ongelma vaik ei ees kävis vaatekaupois :D Eli Essi sunamä hankkisin hyvän kesätyöpaikan jos oot tosissas tulos tänne x))

Mutta siis, joo, lähinnä oon vaan tsillaillu ja yrittäny totuttautuu tähän isouteen, yrittäny ymmärtää tätä järjettömyyttä tääl, saanu kyllä hyvii nauruja näiden kummallisista tavoista.. x) Kuitenki tode. näk. parin vuoden päästä ku pitäs palailla Suomeen, nii oon nii tottunu paikallisiin tapoihin, että Suomi tuntuu oudolta.. :p Njoo, sen näkee sit..

Pistän tähän vähän randomkuvia viimeviikoilta..



2 comments:

  1. Ihan loistavaa, että ryhdyit pitämään blogia ja päästän seurailemaan sun elämää siellä :) Kohta se koulukin alkaa ja saat aivan varmasti ikäistäsi seuraa ;) Terveisiä Suomesta!

    ReplyDelete
  2. Heeei! Aivan ihana lukee tätä. :) Mä tuun ahmimaa sun blogia. Ah nam. :D Ja kiitos kovasti kohtelisaisuudesta. :) En mä ihan kaikkea sentään osaa kuvata. (: Yritän lähetellä mailia vielä viikonloppuna! I miss you..

    ReplyDelete